TEATERMAKERIET

TEATERMAKERIET er kompaniet bak "Bibbi og Boffen"-duoen. Og kompaniet består av oss, Sigrun T. Arnesdotter og Christina Sørnsen. Vi fant hverandre i en konferanselunsj i 2014, og det var teaterkjærlighet ved første blikk; vi hadde begge et brennende ønske om å produsere og spille omreisende teater. 

Det er Bibbi og Boffen som har vært konseptet vårt helt siden starten, og vi har derfor ikke tenkt så mye på å kalle oss noe spesielt. Men etter mange år som pelskledde figurer, rykker det i kreativiteten, og vi kjenner at vi må leke med flere konsept.

Fra og med 2023 kommer det nye, spennende produksjoner fra oss for helt nye målgrupper, og det er i den anledningen vi har kjent på behovet for å gi oss selv et ordentlig navn. TEATERMAKERIET ramlet ned i hodet på oss, og vi forelsket oss igjen. Men fortvil ikke, hundefans; vi legger nok aldri fra oss Bibbi og Boffen, og det er også flere spennende eventyr med denne duoen på vei i nær framtid.

Her er litt om hvem vi er og har vært: 

  • Christina Sørnsen

    er utdannet skuespiller ved Titan Teaterakademi, innen film og TV ved Noroff Institutt, og innen teatervitenskap ved Universitetet i Bergen. Hun frilanser som skuespiller og jobber som teaterlærer i Tysvær og Etne kulturskole. I Oslo har hun hatt sitt eget stand-up show, hun har hatt oppdrag i produksjoner både i Nrk drama, Bergens TV og TV2, og i Haugesund har hun hatt skuespilleroppdrag i Haugesund Teater. I tillegg til alt dette, har Christina bred erfaring med søm, hun syr under navnet Frøken Sörnsen og holder sykurs og syr på bestilling. I Festiviteten har hun hatt oppdrag som kostymedesigner.

  • Sigrun T Arnesdotter

    er utdannet skuespiller fra LSTFI (Lee Strasberg Theatre and Film Institute) i New York, og har en bachelorgrad i teaterfag og skuespillerkunst fra Universitetet i Agder. Til daglig jobber hun som teaterpedagog, samt frilanser som regissør og manusforfatter med oppdrag som bl.a å skrive ”Nøtteknekkeren” som familiemusikal med 200 aktører (Haugesund Barne- og Ungdomsteater 2010). Sigrun frilanser også som skuespiller, og har hatt oppdrag blant annet ved Agder Teater, som sykehusklovn og medvirket i performanceteateret Looplooploop på Sørlandet. Sigrun har drevet kompani SiTiS siden 2010, et teaterkompani som for det meste har basert seg på å lage turnévennlige forestillinger for barn under skolealder.

TEATERMAKERIET har foreløpig ingen nettside for den utvidede aktiviteten vår, så enn så lenge så får man kose seg med denne sida her :-)